Babymassage - Onrustige Baby? Leer Zelf Je Baby Masseren.

Hechting

Onrustige baby

Babymassage

Basis behoeftes

In verbinding met je baby

Lieve moeder,

Welkom op mijn website, wat fijn dat je opzoek bent gegaan naar een manier om dichter in contact te komen met je kindje.
Wanneer je helemaal in contact bent en je zijn of haar lichaamstaal kunt lezen brengt dit zoveel liefde, geluk en vertrouwen met zich mee.
Wanneer je net moeder bent geworden klinkt dit misschien heel mooi maar is het in werkelijkheid nog knap lastig toe te passen.
Ik zou je graag begeleiden in deze reis in de reis van echt verbinden.
Ik ben inmiddels moeder van 3 en als ik al deze kennis bij mijn eerste kindje al had gehad, had ik waarschijnlijk wel andere keuzes gemaakt en daarom deel ik mijn kennis heel graag met jou! Ik combineer babymassage graag met mijn kennis over basisbehoeftes, baby reflexen, lichaamstaal en hechting om zo een mooie totaal te vormen.

Momenteel zitten we volop in Coronatijd, ik kan nog bij jullie thuis komen 1 op 1 maar online behoord ook tot de mogelijkheden, voel bij jezelf maar wat jij hierin het fijnste vind?!

"Mijn missie is om elke moeder in haar kracht te zetten, dat ze haar moedergevoel en haar intuïtie durft te volgen om vervolgens vol vertrouwen aan het ouderschap avontuur te beginnen"

Babymassage is meer dan alleen een massage.
Je kindje heeft 9 maanden veilig in jouw buik gezeten en komt daarna ineens uit die veilige omgeving.
De kracht van het aanraken is zoiets moois, om je kindje te laten voelen en te laten ervaren dat het nog steeds veilig is, ook buiten mama`s buik!
Naast dat het ontzettend fijn is om op deze mooie manier met je kindje in contact te zijn heeft masseren ook nog vele andere mooie voordelen.Door het masseren komt het geluks/knuffel hormoon oxytocine en endorfine vrij.
We stimuleren de spijsvertering waardoor de krampjes minder worden en je kindje het eten beter op kan nemen in het lichaam.

De babymassage is een massage die helemaal op jouw kindje is afgestemd. Je kindje geeft dus aan hoelang de massage mag duren, we letten hierbij heel erg goed op de signalen en de lichaamstaal van je kindje.
In een rustige en veilige omgeving neem ik je stap voor stap mee in de massage.
Ik vind het vooral heel belangrijk dat je helemaal jezelf kunt zijn tijdens de massage en samen met je baby kunt genieten.
Als jezelf helemaal ontspannen bent, neemt je kindje dit van je over en kunnen jullie samen iets heel moois bereiken.
Voor de massage gebruiken we alleen 100% natuurlijke olie gemend met etherische olie, ik gebruik hiervoor de babymassage olie van Volatile, deze zijn er in 4 verschillende geuren en stem ik af op jouw wensen en de behoefte van je baby op dat moment.

Leeftijd:

Eigenlijk kun je al vanaf de geboorte starten met de massage, maar meestal is het fijn vanaf 4 weken, je bent dan zelf een beetje gewend aan het moederschap en jij en je baby beginnen elkaar steeds beter te leren kennen.
De massage kan gedaan worden tot kruipleeftijd, natuurlijk kan je gewoon altijd blijven masseren, maar wanneer je kindje kan kruipen hebben ze geen geduld meer voor de massage en moet de wereld worden ontdekt 😉
Heb je nog vragen over de babymassage neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord graag al jouw vragen! Is je kindje al wat ouder, maar wil je graag nog leren masseren? Geen probleem dan maken we een mix van baby en kindermassage, er zijn vele opties mogelijk!

Je kunt me bellen, mailen of een whatsapp sturen via 06-28998450, op de contact pagina vind je meer informatie.

Baby consult

Baby consult

Is je kindje snel overprikkeld en onrustig, huilt je kindje snel en kan het moeilijk tegen drukte? Hebben jullie een valse start gehad met een ziekenhuis opname of is je roze wolk eigenlijk helemaal niet zo roze?
Dan kan een babymassage consult echt uitkomst bieden.

Om te beginnen gaan we met elkaar in gesprek, hoe voel jij je nu als moeder, hoe is de bevalling en de kraamtijd gegaan en hoe gaat het nu?
Vanuit daar bespreken we waar jouw behoefte ligt en hoe ik jou daarbij kan ondersteunen.

 

Een babyconsult is waardevol voor iedere ouder.
Het wordt namelijk nog wel eens onderschat hoe intens het kan zijn als je ouder bent geworden, ook al wanneer het niet je eerste kindje is kan het je nog overweldigen.
Hoe combineer je je baby met je peuter of kleuter, hoe verdeel je je aandacht, help mijn baby blijft maar huilen, doe ik het wel goed, zou ik niet beter zo..... allemaal vragen die heel normaal zijn als je weer net ouder bent geworden.
Ik help je daarom graag om hier een fijne balans in te vinden en daarnaast leer ik je graag alle massage technieken zodat je thuis je kindje heerlijk kunt masseren en rust en ontspanning kunt bieden op onrustige momenten, kijken we naar de basis behoefte van jouw baby en zijn lichaamstaal.
Je hebt daarna een rugtas vol tools die je kunt toepassen als je baby onrustig is of als je het even niet meer weet

Het consult is aan huis, het is fijnste voor jouw en je baby dat jullie lekker in je vertrouwde omgeving kunnen blijven.
Mijn werkgebied is rondom Rotterdam.

Babymassage workshop

Workshop 

Workshop in ruimte de Walvis of aan huis.
Ook is het mogelijk om samen met je vriendin, zus, of schoonzus babymassage te leren in de vorm van een workshop aan huis of in de praktijk.
Je misschien in mijn aanbod een grotere workshop, maar ik heb er bewust voor gekozen om deze niet aan te bieden.
Mijn kracht ligt bij het stukje persoonlijke begeleiding, echt de tijd voor elkaar hebben en ook zoveel mogelijk rust voor de baby.
Daarom heb ik er voor gekozen om mijn groepjes niet groter te maken dan 4 personen.

De workshop voor 4 personen kan bij mij in de praktijk of bij een van jullie thuis.
De workshop bestaat uit 4 sessies van a 90 minuten.
In de sessies gaan we lekker aan de slag met alle massage technieken, indien er behoefte aan is kunnen we de baby`s daarna heerlijk laten badderen in de Tummy Tub en komen er is er voldoende ruimte om alles rondom baby`s en het moederschap te bespreken en vragen te stellen.

De kosten voor een workshop zijn 130 euro per persoon voor 4 lessen inclusief een mooi uitgebreide reader met daarin alle massage technieken en een klein flesjes natuurlijke massage olie.

WhatsApp chat
Menu