Babymassage - Onrustige Baby? Leer Zelf Je Baby Masseren.

Hechting

Onrustige baby

Babymassage

Basis behoeftes

Baby`s

Lieve moeder,

Welkom op mijn website, wat fijn dat je opzoek bent gegaan naar een manier om dichter in contact te komen met je kindje.
Wanneer je helemaal in contact bent en je zijn of haar lichaamstaal kunt lezen brengt dit zoveel liefde, geluk en vertrouwen met zich mee.
Wanneer je net moeder bent geworden klinkt dit misschien heel mooi maar is het in werkelijkheid nog knap lastig toe te passen.
Ik zou je graag begeleiden in deze reis in de reis van echt verbinden.
Ik ben inmiddels moeder van 3 en als ik al deze kennis bij mijn eerste kindje al had gehad, had ik waarschijnlijk wel andere keuzes gemaakt en daarom deel ik mijn kennis heel graag met jou! Ik combineer babymassage graag met mijn kennis over basisbehoeftes, baby reflexen, lichaamstaal en hechting om zo een mooie totaal te vormen.

"Mijn missie is om elke moeder in haar kracht te zetten, dat ze haar moedergevoel en haar intuïtie durft te volgen om vervolgens vol vertrouwen aan het ouderschap avontuur te beginnen"

Babymassage is meer dan alleen een massage.
Je kindje heeft 9 maanden veilig in jouw buik gezeten en komt daarna ineens uit die veilige omgeving.
De kracht van het aanraken is zoiets moois, om je kindje te laten voelen en te laten ervaren dat het nog steeds veilig is, ook buiten mama`s buik!
Naast dat het ontzettend fijn is om op deze mooie manier met je kindje in contact te zijn heeft masseren ook nog vele andere mooie voordelen.Door het masseren komt het geluks/knuffel hormoon oxytocine en endorfine vrij.
We stimuleren de spijsvertering waardoor de krampjes minder worden en je kindje het eten beter op kan nemen in het lichaam.

De babymassage is een massage die helemaal op jouw kindje is afgestemd. Je kindje geeft dus aan hoelang de massage mag duren, we letten hierbij heel erg goed op de signalen en de lichaamstaal van je kindje.
In een rustige en veilige omgeving neem ik je stap voor stap mee in de massage.
Ik vind het vooral heel belangrijk dat je helemaal jezelf kunt zijn tijdens de massage en samen met je baby kunt genieten.
Als jezelf helemaal ontspannen bent, neemt je kindje dit van je over en kunnen jullie samen iets heel moois bereiken.
Voor de massage gebruiken we alleen 100% natuurlijke olie gemend met etherische olie, ik gebruik hiervoor de babymassage olie van Volatile, deze zijn er in 4 verschillende geuren en stem ik af op jouw wensen en de behoefte van je baby op dat moment.

 

Leeftijd:

Eigenlijk kun je al vanaf de geboorte starten met de massage, maar meestal is het fijn vanaf 4 weken, je bent dan zelf een beetje gewend aan het moederschap en jij en je baby beginnen elkaar steeds beter te leren kennen.

Heb je nog vragen over de babymassage neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord graag al jouw vragen! Is je kindje al wat ouder, maar wil je graag nog leren masseren? Geen probleem dan maken we een mix van baby en kindermassage, er zijn vele opties mogelijk!

IMG_20190203_122053_resized_20190204_033003662
IMG_20200525_095054
IMG_20190203_122214_resized_20190204_033002287

Baby massage

Wanneer je je baby inwrijft met olie, omhul je het liefdevol met warmte
20200429_134601

Inhoud van de workshop

 • 3 sessies van 60 a 90 minuten waarin wij samen de babymassage helemaal eigen maken.
 • Heerlijk bij jou thuis zodat je je baby lekker in zijn vertrouwde omgeving kan blijven
 • Ruimte voor korte vragen rondom het moederschap, basisbehoeftes en lichaamstaal van je baby
 • Avonden en in weekend is mogelijk
 • online is ook mogelijk
 • inclusief reader en klein flesje natuurlijke etherische massage olie
 • € 135
 • Workshop met bijvoorbeeld je zus, vriendin of schoonzus samen is ook mogelijk. € 115 per persoon als je met z'n 2e boekt, dus € 20 korting per persoon

Bel of app voor het maken van een afspraak 06-28998450

De kraamverzorgster is net weg, je kraamweek zit erop, dat is even slikken want aan wie moet je nu al die vragen stellen, want jeetje wat zijn er elke dag weer een hoop nieuwe vragen. Elke dag dienen er weer nieuwe situaties aan, welke je nog niet eerder hebt mee gemaakt, die andere je niet hadden verteld of waarover je nog niet hebt gelezen. En al heb je er wel over gelezen, wanneer het zich in het echt voordoet is het toch net weer even anders als in het boek.  In de kraamweek was het zo fijn om hulp te ontvangen, na een heftige nacht wetend dat er straks weer iemand aan je bed staat waar je al je vragen aan kan stellen, iemand die je weer geruststelt en er voor je is.

Hoe goed je dacht je te hebben voorbereid op het moederschap, hoe heftig je het nu ervaart, en lieve vrouw dat is helemaal normaal. Moeder worden is prachtig en misschien wel het mooiste wat er is maar het is ook heel erg heftig en mega intens.

Je hele leven, je lichaam alles staat nu en soms wel 24 uur per dag in het teken van jouw baby en hoeveel je ook van hem/haar houd, soms verlang je naar niks, even niet voeden of 24 uur per dag met een baby op je buik, maar gewoon even op jezelf zitten. Misschien voel je je wel schuldig over deze gedachtes maar lieve vrouw ze zijn heel normaal en ze mogen er dan ook zeker zijn.

Zelfzorg is in deze periode dan ook mega belangrijk, ja leuk hoor ik je denken, maar HOE DAN?? Nou daar help ik je graag bij Zelfzorg zit hem in de eerste maanden echt in de kleine dingen en door je daar bewust van te zijn kan al ruimte geven. Een goede en helpende mindset is daarbij echt de key!

Naast je eigen emoties, gevoelens en een lichaam wat nog mega bij moet komen van de top prestatie die is geleverd heb je ook nog een gevoelig kindje. Gevoelige baby`s huilen vaak meer, hebben nog meer de veiligheid en geborgenheid van mama nodig, zijn vaak erg onrustig en slapen in een eigen bedje of wiegje zijn zeldzame momenten. Je baby is ook mega alert en lijkt op elk geluidje te reageren en is ook snel overprikkeld. Je ziet het gebeuren maar je hebt even geen idee wat je nou het beste kunt doen. En wanneer je je al een beetje onzeker voelt is daar ook nog eens de menig en goed bedoelde advies van een ander, wat jou misschien alleen nog maar meer onzeker maakt.

Tijdens de zachte landing begeleid ik jou in dit proces, zonder oordeel maar liefdevol en rustig ben ik er voor jou en je baby. Samen werken we in 5 sessies naar een helpende mindset en geef ik jou alle tools en informatie die je nodig hebt om jouw gevoelige baby een veilige en zachte landing in het lichaam te geven en letterlijk te aarden.

Wanneer je je gevoelige baby, vanaf baby tijd al een stevige en vertrouwde basis mee geeft is dit echt het fundament voor het leven.

 

Lieve vrouw, lieve moeder, herken jij je in onderstaande punten dan is de Zachte Landing echt een heel fijn traject voor jou!

Blijf dan alsjeblieft niet tobben en bel, app of mail mij voor het maken van een afspraak of een kennismakingsgesprek voor meer informatie.

IMG_20200604_193122

De zachte landing

Alles wat nodig is om jouw kindje met liefde te laten landen in zijn lichaam

Inhoud 

 • 1 intake gesprek en 5 sessies van 60 minuten
 • Intake, elkaar leren kennen en voor mij fijn om te weten waar jullie nu staan en waar we naar toe gaan werken.
 • Sessie 1; Hoe heb jij jouw bevalling ervaren en hoe ervaar je het moederschap nu? Belang van zelfzorg. Deel 1 van de babymassage.
 • Sessie 2; Lichaamstaal, signalen en basisbehoeftes van je baby. Deel 2 van de babymassage.
 • Sessie 3; Huilen, troosten & troostbieden Deel 3 van de babymassage
 • Sessie 4; Overprikkeling & ontprikkelen. Deel 4 van de babymassage
 • Sessie 5; Afsluiting, evaluatie en herhalen van de volledige massage
 • Heerlijk bij jou thuis zodat je je baby lekker in zijn vertrouwde omgeving kan blijven en voor jouw als new-born mama ook heel fijn. Je hoeft zo geen rekening te houden met voedingstijden en slaapjes
 • Avonden en in weekend is mogelijk
 • online is ook mogelijk
 • inclusief reader, natuurlijke massage olie, edelsteen en lavendelspray.
 • € 370
 • Sessie met bijvoorbeeld je zus, vriendin of schoonzus samen is ook mogelijk. € 300 per persoon als je met z'n 2e boekt, dus € 70 korting per persoon
 • Werkgebied Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Rotterdam. Buiten Schiedam & Vlaardingen berekening ik €0,15 reiskosten per KM

Bel of app voor het maken van een afspraak 06-28998450

20200418_153756
IMG_20200429_125227
WhatsApp chat
Menu