Kindercoach en baby-kindermassage praktijk in Schiedam

Een kijkje in de praktijk!

Voel je vrij om eens langs te komen voor een bakje koffie!
Voel je vrij om eens langs te komen voor een bakje koffie!

HSP Coaching

Emoties

Babymassage

Ontspanning

De Praktijk in Schiedam

Lief Sensitief biedt ondersteuning voor ouders en kinderen bij het opgroeien en opvoeden met hoog gevoeligheid. Zo kunnen we op een ontspannen manier omgaan met hoog sensitiviteit.

Je omgeving oefent een sterke invloed op je uit. En in deze maatschappij met alleen maar tijden van stress en drukte om ons heen, zullen niet alleen volwassenen maar ook kinderen deze prikkels al op jonge leeftijd ervaren. Omdat je als hoog sensitief persoon (HSP) alles veel sterker waarneemt, kosten de indrukken je ook veel meer energie dan een niet hoog sensitief persoon. Dit is iets waar ik mij ernstig zorgen over kan maken. Mijn missie is dan ook om het kind lekker kind te laten zijn. Een kind dat ontspannen is en lekker in zijn vel zit.

Ik help ouders graag bij de hindernissen die ze bij de opvoeding tegen kunnen komen. Denk hierbij aan onderstaande voorbeelden. En zo zijn er natuurlijk nog veel meer.

Lief Sensitief helpt ook ouders waarbij het kind niet alleen hoog gevoelig is maar ook nog eens Strong Wild kan zijn. Dit zijn kinderen met een hele sterke wilskracht, een kind dat juist veel prikkels opzoekt. Hierbij is het ook belangrijk om te weten dat het kind met een HSP-Strong Wild combinatie net zo snel overprikkeld is. Wat kun je je kind aanbieden om al deze prikkels te verwerken en weer terug te komen in het eigen lichaam.

Mijn doel is om een veilige omgeving te creëren voor ouder en kind, waar ze zich veilig, liefdevol en begrepen voelen. Vanuit een veilig omgeving opgroeien en uiteindelijk volledig in hun eigen kracht komen te staan.
Om deze reden is de praktijk ook bij mij aan huis, zoals je op de foto`s kunt zien! Ik vind het heel belangrijk om een ontspannen sfeer te bieden waar kinderen zich op hun gemak voelen.

Voor meer informatie neem even contact op via mariska@liefsensitief.nl
whatsapp of bellen naar: 06-28998450

to top button
WhatsApp chat