Kindercoach en baby-kindermassage praktijk in Schiedam

Een kijkje in de praktijk!

Voel je vrij om eens langs te komen voor een bakje koffie!
Voel je vrij om eens langs te komen voor een bakje koffie!

HSP Coaching

Emoties

Babymassage

Ontspanning

De Praktijk in Schiedam

Lief Sensitief biedt ondersteuning voor ouders en kinderen bij het opgroeien en opvoeden met hoog gevoeligheid. Zo kunnen we op een ontspannen manier omgaan met hoog sensitiviteit.

Je omgeving oefent een sterke invloed op je uit. En in deze maatschappij met alleen maar tijden van stress en drukte om ons heen, zullen niet alleen volwassenen maar ook kinderen deze prikkels al op jonge leeftijd ervaren. Omdat je als hoog sensitief persoon (HSP) alles veel sterker waarneemt, kosten de indrukken je ook veel meer energie dan een niet hoog sensitief persoon. Dit is iets waar ik mij ernstig zorgen over kan maken. Mijn missie is dan ook om het kind lekker kind te laten zijn. Een kind dat ontspannen is en lekker in zijn vel zit.

Ik help ouders graag bij de hindernissen die ze bij de opvoeding tegen kunnen komen. Denk hierbij aan onderstaande voorbeelden. En zo zijn er natuurlijk nog veel meer.

Lief Sensitief helpt ook ouders waarbij het kind niet alleen hoog gevoelig is maar ook nog eens Strong Wild kan zijn. Dit zijn kinderen met een hele sterke wilskracht, een kind dat juist veel prikkels opzoekt. Hierbij is het ook belangrijk om te weten dat het kind met een HSP-Strong Wild combinatie net zo snel overprikkeld is. Wat kun je je kind aanbieden om al deze prikkels te verwerken en weer terug te komen in het eigen lichaam.

Oudergesprekken kunnen plaats vinden bij mij in huis, ontspannen aan de keukentafel of in de avond bij jouw thuis, zodat wanneer de kinderen op bed liggen jij en je partner ook beide bij het gesprek aanwezig kunnen zijn, ook voor alleenstaande ouders is dit erg fijn. Liever skypen? Ook dat is geen probleem.

De workshops vinden plaats in een externe ruimte, ik heb hiervoor een hele fijne ruimte gevonden. Ruimte de Walvis, schuin tegenover molen de Walvisch in Schiedam. Een ruimte waar voldoende plek is en welke een fijne sfeer heeft.

Voor meer informatie neem even contact op via mariska@liefsensitief.nl
whatsapp of bellen naar: 06-28998450

to top button
WhatsApp chat
Menu