Kindermassage - Leer je kind ontspannen. Rustig, relaxed en energiek kind

kindermassage

Je kind ondersteunen in tijden van spanning

Ontspanning

Voelen

Ontprikkeling

Aarden

Kindermassage

Wil je als ouder ook graag leren hoe je je kind kunt masseren zodat je, je kind zelf wat extra kunt laten ontspannen in drukke en spannende tijden? Ik verzorg ook kindermassage workshops, in 3 uur leer ik je graag;

  • Hoofdmassage
  • Buikmassage
  • Voetenmassage

Naast de massage leer ik je ook een afstrijk oefening, ontspanningsoefeningen en het maken van een heerlijk ontspannen voetenbad. De kracht van massage wordt vaak nog erg onderschat. Ontspanning is zo ontzettend belangrijk in deze drukke tijd! Wanneer je je kind op jonge leeftijd al in contact brengt met deze mooie en fijne manier van ontspannen zal je kind hier zijn leven lang baad bij hebben. Zelf wanneer ze in de pubertijd komen en zich vaak losmaken van hun ouders is massage iets waarvoor ze toch graag nog even bij je terug komen, omdat ze weten wat het ze oplevert.

kindermassage-kindje-slaap
IMG_20190613_121755_resized_20190613_123406486

Hoe fijn is het als je je kind zelf kunt masseren en een tool in handen hebt, waarbij je ze uit het hoofd en met de aandacht naar het lichaam kunt laten gaan. Zelf masseer ik mijn kinderen in spannende fases elke avond, ze vragen hier zelf echt om. Ze weten dat ze hierdoor  de spanning kunnen loslaten, rustig in slaap kunnen vallen en de volgende dag  rustiger en krachtiger de dag beginnen.

Ik geef de workshop voor 2 personen bij mij thuis of  bij jou thuis. Ik beschik over een inklapbare massagetafel dus kan hem overal mee naar toe nemen! Omdat het fijn kan zijn om de massage eerst op een volwassene te oefenen kan het voor jou vertrouwd zijn om de workshop met je partner of vriend of vriendin te volgen want dan kun je elkaar masseren. 

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Je kunt zelf kiezen of je de workshop in 1 of 2 keer wilt volgen. In ene is het 3 uur achter elkaar en wil je het liever in tweeën volgen is het 2 keer 1,5 uur.

De kosten voor de workshop zijn € 95,00 euro per persoon. Dit is inclusief een mooie reader met daarin alle technieken duidelijk uitgelegd, een flesje natuurlijke massage olie en alle ingrediënten voor een heerlijk voetenbadje. Je kunt thuis dus direct aan de slag.

 

 

Ouder en kind massage sessie

Er zijn nu ook ouder en kind sessies mogelijk. Hierbij leer ik jou als ouder hoe je je kind kunt masseren. Deze sessie kunnen we helemaal op jullie wensen afstemmen en je masseert dus direct zelf je kindje. Een heerlijk fijn moment samen waar je later ook nog veel plezier van hebt!

Het is ook mogelijk om dit in jullie eigen omgeving te doen, ik kom graag naar jullie toe voor de workshop! Kinderen voelen zich vaak veiliger in hun eigen vertrouwde omgeving, maar bij mij in de praktijk is ook mogelijk.

De sessie duurt maximaal 90 min, is ook een beetje afhankelijk van de leeftijd van je kind en hoelang deze het fijn vind.

Kosten € 75,00 per sessie, bij meerdere sessies kan een pakket prijs gemaakt worden, vraag naar de mogelijkheden.

Binnenkort beschikbaar

Online cursus jouw sensitieve kind opvoeden en meer balans in het gezin. In de online cursus zit ook een module waarin ik je leer masseren, in de cursus zijn duidelijke instructie filmpjes  verwerkt waarin ik je de technieken leer. Daarnaast ontvang je een prachtige reader waarin alle technieken nogmaals staan beschreven.

Meld je aan voor mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven!

klein 1
to top button
WhatsApp chat