Coachingstraject ‘omgaan met hoogsensitiviteit - liefsensitief

Veiligheid

Sensitief

Verbinding

Begrip

Coachingstraject ‘omgaan met hoogsensitiviteit’

Omgaan met hoogsensitiviteit is niet altijd makkelijk. En vaak is het ook nog eens een eigenschap die bij meerdere mensen in het gezin voorkomt. Prikkels komen heftiger binnen en emoties worden intens beleefd. En misschien zorgt het wel voor onrust en spanning in het gezin, of onmacht bij jou als ouder. Want hoe weet je eigenlijk of je kind hoogsensitief is en vooral; hoe ga je ermee om?

Wil jij meer balans in jouw gezin? Ben jij opzoek naar handvaten om met jouw eigen hoogsensitiviteit en met die van je kinderen om te kunnen gaan? Laat mij je helpen!

WhatsApp Image 2021-01-19 at 16.45.28

“ Mijn missie is het ondersteunen van ouders naar een harmonieuze thuissituatie waarin het kind ontspannen is en bovenal; zichzelf kan zijn!”

Met mijn ervaringskennis en specialisme op het gebied van hoogsensitiviteit begeleid ik jullie als gezin naar een betere balans. Ik geef geen oordeel en begrijp jullie situatie, mede omdat ik zelf hoogsensitief ben, net als mijn twee zoons en dochter. Ik richt mij in de coaching op jou als ouder en ga er vanuit dat jij weet wat goed is voor jouw kind. En dus is mijn enige taak om jullie de tools te geven waarmee je jouw kind(eren) verder kunt helpen! Dit doe ik door mij te richten op het omgaan met emoties, prikkelverwerking en de communicatie binnen het gezin.

Hoe gaat zo’n coachingstraject in zijn werk?
Onze eerste afspraak is een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 tot 30 minuten. We bespreken jouw hulpvraag en voelen of er een klik is waar vanuit onze samenwerking kan starten. Hoeveel coachingssessies er nodig zijn is afhankelijk van de hulpvraag, thuissituatie en het einddoel. Natuurlijk beslissen we in overleg wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen en ben jij hierin leidend. Een sessie duurt 1 tot anderhalf uur en in samenspraak bepalen we wanneer en waar de coaching plaatsvindt. Dit kan bijvoorbeeld aan huis (in regio Rotterdam) via Zoom of telefoon; maar net wat jij prettig vindt!

Jouw investering: €60,- per uur, daarvoor krijg je:
- Een kosteloos kennismakingsgesprek
- Een heel uur ouderschapscoaching
- Concrete handvaten die je kunt toepassen in het contact met je kinderen
- Flexibiliteit; we doen wanneer en wat jij nodig hebt

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem gerust contact met mij op via 06-28998450 of mail naar mariska@liefsensitief.nl

WhatsApp chat
Menu