SOS Emotie workshop. Leer omgaan met de emoties van je kind.

SOS kinderen en emoties

Ruimte geven aan emoties en grenzen aan gedrag

Emoties training voor je kind

Verdrietig

Blij

Bang

Boos

SOS Kinderen en emoties

VOOR OUDERS, OPVOEDERS EN PROFESSIONALS

Opvoeden = ruimte geven aan emoties én grenzen aan gedrag.

Dat is het motto van deze workshops!

 

Boos kind
sos-kindje-huilen
child-1850153_1920

Kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als ouder en/of opvoeder om ze daarbij te helpen en te ondersteunen. Weet jij soms ook niet meer hoe je nou het beste kunt reageren op al die emoties? Lijkt jouw aanpak alleen maar averechts te werken? Met concrete tips en handvatten kun jij je kind, als ouder, opvoeder of professional, begeleiden in de ontwikkeling naar een zelfstandige volwassene vol zelfvertrouwen.

Je herkent het vast wel, driftbuien bij de supermarkt, bang voor nieuwe dingen of intens verdrietig zijn, je weet dat het er allemaal bij hoort, maar kun je je kind hier nou het beste in ondersteunen?

In deze fijne, interactieve en praktische workshop neem ik je stap voor stap mee hoe je het beste om kunt gaan met de emoties bij kinderen. In 3 x 2.5 uur gaan we hier samen in een veilige omgeving mee aan de slag. De groep is nooit groter dan 12 personen. Ik vind het erg belangrijk om voldoende tijd te hebben om op een ieder zijn vragen in te kunnen spelen zodat je echt met een goed gevoel naar huis gaat.

 

 

 

 

Tarieven, locaties en data; 

SOS Kinderen en emoties, 3-delige workshop

De workshop wordt gegeven in Schiedam. Mijn praktijk is aan huis, wanneer we niet meer in de praktijk ruimte passen, wijken we uit naar de keukentafel of een gehuurde locatie in Schiedam.

De kosten voor een 3-delige workshop, inclusief koffie, thee en wat lekker en de gids Kinderen en emoties bedraagt € 115,00 per persoon

Wanneer je met z`n 2e komt/aanmeld krijg je 10 euro korting en is het tarief € 105 p.p.

 

SOS Kinderen en emoties, huiskamerworkshop

De introductie workshop duurt ongeveer 1.5 uur en geef ik op locatie bij jou thuis. Minimaal 6 personen en maximaal 8 personen per workshop. De gastvrouw is gratis en zorgt voor wat drinken, iets lekkers en 5 deelnemers.

De kosten voor de introductie workshop bedraagt € 15,00 per persoon. Dit is inclusief een hand-out om thuis nog eens rustig alles na te kunnen lezen. In deze workshop leer je de basis, ben je daarna helemaal enthousiast en wil je meer leren over emoties bij kinderen kun je de 3-delige workshop volgen, hierop krijg je dan € 7.50 korting.

SOS Kinderen en emoties, Introductie workshop voor kinderdagverblijven, gastouder bureaus of scholen.

Willen jullie een avond organiseren voor ouder met waardevolle informatie over hoe om te gaan met emoties? Ik kom graag bij jullie op locatie.

Maximaal aantal deelnemers is 20 personen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bepreken.

to top button
WhatsApp chat