Kindercoach Schiedam. Leer en help je kind om te gaan met zijn emoties.

Gelijkgestemde

Verbinden

Veilig

Begrip

MOMS Connected

Lieve Moeder,

Zoek jij verbinding met gelijkgestemde moeders? Wil jij je stam uitbouwen? Dan is Moms Connected misschien wel iets voor jou!

Aan de hand van een thema komen we samen (online of in het echt) in een groep met ongeveer 6 deelneemsters. Je leert niet alleen gelijkgestemde moms kennen, maar je steekt ook nog eens kennis op van het thema en bespreekt jouw ervaring onder begeleiding van Anouk ( eenbeetjehippie ) en mijzelf!

Moms connected 3
Moms connected 6
Wat is het?
Een (online) avond waarin we met maximaal 6 mama's verbinden. We wisselen ervaringen en tips uit rondom verschillende thema`s die je tegenkomt in het ouderschap, dit onder onze liefdevolle begeleiding.
We houden de groepjes klein zodat er voldoende ruimte en aandacht is voor een ieder zijn verhaal.
Kijk in onze agenda of op onze SM kanalen welke thema`s wij op dat moment bespreken.

De thema`s zullen variëren maar hebben altijd een connectie met het bewust en natuurlijk ouderschap

Hoe werkt het?
Je meld je aan via een app of e-mail of via een DM via Instagram en op de avond zelf connecten we online, via Zoom.
Geen zorgen, het wordt reuze leuk! We sturen je van tevoren namelijk een heerlijk pakketje op zodat jij met al dat leuks op schoot kunt aanschuiven vanuit huis. En zo kun je de opgedane tips de volgende dag direct in de praktijk brengen!

Wat kost het?
Voor de Moms Connected betaal je €37,50,- tenzij anders vermeld. Daarvoor krijg je;
- Een goed voorbereide (en natuurlijk superduper leuke) avond geleid door twee ouderschapscoaches
- Verbinding met gelijkgestemden
- Praktische tips & tricks
- Een thuisgestuurd pakketje met allemaal moois (inclusief verzendkosten).

Ben je erbij? Laat het ons gelijk even weten!

Let's connect mom!

Wanneer we weer fysiek bij elkaar mogen komen vinden er ook regelmatig Moms Connected avonden plaats in ruimte de Walvis aan de Walvisstraat 6 in Schiedam.
De kosten zijn dan € 37,50,- per persoon, tenzij anders vermeld dit is inclusief; koffie, thee wat lekker en natuurlijk ook een leuk pakketje.

WhatsApp Image 2020-11-13 at 11.18.42

Welke thema`s zijn er?

Help is het pas 8 uur
Je kent het vast. Na een korte nacht, drie koppen koffie en vier driftbuien heb je maar één wens; slapen. Maar de plicht roept, want je bent vandaag de hele dag met je kind(eren). Tijdens de Moms Connected ‘Help het is pas 8 uur’ bespreken we hoe je op moeilijke en vermoeiende dagen de dag kunt doorkomen. Hoe je kunt switchen van overleven naar leven én vooral; hoe je in de avond toch kunt terugkijken op een ontspannen en fijne dag met je kind(eren)!
Hooggevoelige kinderen
Is jouw kind gevoelig voor prikkels en snel van slag? Pikt jouw kind sfeer en emoties van anderen op? Misschien is je kind dan wel hooggevoelig. Hooggevoeligheid is geen stoornis, maar het kan wel een flinke uitdaging zijn om mee om te gaan. Tijdens de Moms Connected ‘Hooggevoelige kinderen’ kom je erachter dat je niet de enige bent die een (mogelijk) hooggevoelig kind heeft. We bespreken hoe je hooggevoeligheid bij je eigen kind kan herkennen, welke uitdagingen dit met zich meebrengt en vooral; wat jij als moeder kunt doen om je kind hierin te ondersteunen.
Er zijn 2 versies van de MOMS HSP; 2 uur online of live in Schiedam en een complete cursus van 4 uur alleen live in Schiedam te volgend. Jouw investering voor de 4 uurs is € 75,00 per persoon.
Eerste hulp bij boosheid en driftbuien
Een gebroken koekje kan al genoeg zijn om je peuter woest te maken en een verkeerde kleur beker zorgt op slechte dagen direct voor een driftbui. Je weet dat het erbij hoort en toch hebben we allemaal wel eens de neiging om onze kinderen achter het behang te plakken. Tijdens de Moms Connected ‘Eerste hulp bij boosheid en driftbuien’ duiken we in de emotie boosheid. Wat is boosheid precies en waar is het goed voor? Hoe gaan andere moms met driftbuien om en vooral; welke tools kun jij inzetten om je kind(eren) te ondersteunen in deze overweldigende emotie, zonder te straffen en belonen.
Me-time
Moeder ben je 24 uur per dag. En toch is het belangrijk om tijd voor jezelf te maken. Want op een lege tank rijdt de auto niet, toch?
Dat zelfzorg en me-time belangrijk zijn weet je vast, maar het kan een hele uitdaging zijn om er ook daadwerkelijk aan toe te komen. Misschien voel je je wel schuldig, of vind je het moeilijk je kind(eren) uit handen te geven. Maar weet je? Je kunt om te beginnen alvast een kleine eerste stap zetten! Hoe?

We gaan met elkaar in gesprek wat zorgt voor inzicht in het belang van me-time voor jouzelf én je kind(eren). En Praktische tips & tricks hoe jij me-time kunt integreren in je dagelijks leven.

Bewust ouderschap in een omgeving die anders doet

Bewust ouderschap in een omgeving die anders doet; hoe ervaar jij (de uitwerking) van jouw ouderschapsvisie in het contact met jouw omgeving en welke tools kun je inzetten om uit de strijd te blijven en jouw 'innerlijke vreemde eend' te rocken?                  Deze avond gaan we met elkaar in gesprek en geven wij tips en tools mee hoe je toch bij jezelf kan blijven en jouw eigen intuïtie kan volgen.

Q&A Groepscoaching

Tijdens deze Moms Connected heb je de unieke kans om jouw hulpvraag in te brengen. In een kleine groep van maximaal 4 moms krijgt eenieder -en dus ook jij- uitgebreide tijd en aandacht om datgene te bespreken wat jou bezig houdt. Waar loop je tegenaan? En wat zou je ervoor in de plaats willen? Een unieke mogelijkheid, want je krijgt naast waardevolle verbinding ook nog eens direct toepasbare tools van twee ouderschapscoaches en jouw groepsgenoten. En je kunt ook nog eens leren van de inbreng van anderen!

Je kunt online of live in Schiedam deelnemen.
Deze MOMS duurt 3 uur en de kosten zijn € 65,00 per persoon

Agenda

De online sessie zijn vrijdag avond, de volgende thema`s hebben wij nu gepland staan;

– Vrijdag 28 mei ‘Omgaan met je hooggevoelige kind’ - 19:45 tot 21:45
– Vrijdag 4 juni ‘Q&A Groepscoaching’ (van 19.30 tot 22.30 in een kleine groep van maximaal 4 personen, kosten €65,-)

 

De Real life sessie zijn in Ruimte de Walvis in Schiedam, op zondag middag 

– Zondag 30 mei van 13.00 tot 17.00 uur: vieruurse cursus ‘Omgaan met je hooggevoelige kind’ €75,- VOL
– Zondag 6 juni van 13.30 tot 16.30: ‘Q&A Groepscoaching’ €65,-
– Vrijdag 18 juni: ‘Me-time’ op sfeervolle buitenlocatie (€37,50)
– Zondag 27 juni van 13.00 tot 17.00 uur: vieruurse cursus ‘Omgaan met je hooggevoelige kind’ €75,-

Moms connected 1
WhatsApp Image 2021-01-17 at 19.17.29 (1)

Evaringen van moeders die al eerder hebben meegedaan

Wat een heerlijke avond, ik gloei nog helemaal na van blijheid. Nogmaals bedankt voor het organiseren hiervan.
Ik geef het een dikke en welverdiende 10! Het heeft me een feest van herkenning en gevoel van verbinding opgeleverd, dit had ik zooooo hard nodig.
Het smaakt naar meer.

Judith

Allereerst bedankt dat jullie dit organiseren, heel tof concept!
Ik heb ervan genoten om gelijkgestemden te spreken, op meerdere vlakken, moederschap, maar ook hoe omgaan met de coronacrisis.
Top hoe jullie alles hebben opgezet, fijne leiding tijdens de avond door de mooie sheets met gerichte vragen die jullie hadden gemaakt!
Daarnaast was er meteen een open sfeer, iedereen respecteerde elkaar en kon zichzelf zijn. Wat mij betreft had het nog veel langer mogen duren.

Mom

Dank Anouk en Mariska!
Heel waardevol! Best gek om met onbekende mensen zo te kunnen kletsen, daaruit blijkt dat jullie het online in een ‘veilige’ setting organiseren! En das knap!!
Voor herhaling vatbaar!

Mom

Lijkt jou dit nou ook te gek?! Wacht dan niet langer en reserveer jouw plekje en let`s connect! 

Geïnteresseerd of vragen? Neem dan contact met me op via 06-28998450 of mail naar mariska@liefsensitief.nl

WhatsApp chat
Menu